Αποστολή και Παράδοση 

Στόχος μας είναι να παραλαμβάνετε το δέμα σας το συντομότερο δυνατό!

Έτσι λοιπόν βάζουμε τα δυνατά μας και στέλνουμε τις παραγγελίες σας το πολύ σε 24 ώρες! Παραγγελίες που τοποθετούνται μέχρι τις 12 το πρωί, αποστέλλονται κατά 90% την ίδια ημέρα! Παραγγελίες που τοποθετούνται τις Παρασκευές, αποστέλλονται τη Δευτέρα. Εξαιρούνται επίσημες αργίες. 

Παραγγελίες άνω των 80€ και μέχρι 4kg αποστέλλονται με Δωρεάν Μεταφορικά. Στην περίπτωση παραγγελίας άνω των 80€ και άνω των 4kg, ο πελάτης χρεώνεται μόνο τη διαφορά για τα έξτρα κιλά.

1. Αποστολή με Courier (ACS ή ELTA Courier)

Η παράδοση των παραγγελιών γίνεται συνήθως σε 1-3 εργάσιμες ημέρες (εντός και εκτός Αττικής) με τα συνεργαζόμενα courier (ACS, ELTA Courier), εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, και αν πρόκειται για νησιωτικούς προορισμούς και δυσπρόσιτες περιοχές μπορεί να φτάσει μέχρι 5 εργάσιμες μέρες.

Σημαντική σημείωση: αποστολές σε δυσπρόσιτες περιοχές αποστέλλονται με ELTA Courier

Προτίμηση: Στις σημειώσεις της παραγγελίας σας μπορείτε να μας γράψετε ποια από τις δύο εταιρείες courier σας εξυπηρετεί καλύτερα. Μπορείτε επίσης, αν το επιθυμείτε, να παραλάβετε από το κοντινό σας κατάστημα ACS ή ELTA Courier αφήνοντας την αντίστοιχη σημείωση στο checkout. 

2. Παραλαβή από το κατάστημα 

Έχετε την επιλογή να παραλάβετε τις παραγγελίες σας δωρεάν από το κατάστημα μας Σπύρου Πάτση 5 , Αθήνα 104 41.

3. Παραλαβή από BOX NOW Locker

Έχετε την επιλογή να παραλάβετε τις παραγγελίες σας από το BOX NOW Locker της επιλογής σας 24/7 εύκολα και με την άνεση σας. 

|

B2B Πελάτες

|

1. Παραγγελίες εντός Αττικής

Παραγγελίες άνω των 250€ χωρίς ΦΠΑ και μέχρι 55kg αποστέλλονται με Δωρεάν Μεταφορικά**. Στην περίπτωση παραγγελίας άνω των 250€ χωρίς ΦΠΑ και άνω των 55kg ο πελάτης χρεώνεται μόνο τη διαφορά για τα έξτρα κιλά. 

1.1 Παραγγελίες εντός Αττικής κάτω των 250€ χωρίς ΦΠΑ και κάτω από 10kg αποστέλλονται στον πελάτη με δική του χρέωση με Courier ή Box Now. Δίνεται δυνατότητα και παραλαβής από το φυσικό μας κατάστημα Σπ. Πάτση 5, 10441 Βοτανικός.

1.2 Παραγγελίες εντός Αττικής άνω των 250€ χωρίς ΦΠΑ και κάτω από 10kg αποστέλονται στον πελάτη με Δωρεάν Μεταφορικά** με Courier ή Box Now. 

1.3 Παραγγελίες κάτω των 250€ χωρίς ΦΠΑ και άνω των 10kg αποστέλλονται στον πελάτη με ιδιόκτητο όχημα της Danal με σταθερή χρέωση 5€. 

1.4 Παραγγελίες άνω των 250€ χωρίς ΦΠΑ και άνω των 10kg αποστέλλονται στον πελάτη Δωρεάν με ιδιόκτητο όχημα της Danal.

2. Παραγγελίες σε Χερσαίους ή Νησιωτικούς προορισμούς

2.1 Παραγγελίες κάτω των 250€ χωρίς ΦΠΑ και κάτω από 10kg αποστέλλονται στον πελάτη με δική του χρέωση με Courier, Box Now ή Μεταφορική Εταιρεία*. Δίνεται δυνατότητα και παραλαβής από το φυσικό μας κατάστημα Σπ. Πάτση 5, 10441 Βοτανικός.

2.2 Παραγγελίες άνω των 250€ χωρίς ΦΠΑ και κάτω από 10kg αποστέλονται στον πελάτη με Δωρεάν Μεταφορικά** με Courier ή Box Now ή ιδιόκτητο όχημα της Danal. 

2.3 Παραγγελίες κάτω των 250€ χωρίς ΦΠΑ και άνω των 10kg αποστέλλονται στον πελάτη με δική του χρέωση με Μεταφορική Εταιρεία*. Δίνεται δυνατότητα και παραλαβής από το φυσικό μας κατάστημα Σπ. Πάτση 5, 10441 Βοτανικός.

2.4 Παραγγελίες άνω των 250€ χωρίς ΦΠΑ και άνω των 10kg αποστέλλονται στον πελάτη με Δωρεάν Μεταφορικά** με Μετφορική Εταιρεία*.

* Η επιλογή της μεταφορικής εταιρείας γίνεται από τη Danal σε συνεννόηση με τον πελάτη.

** Τα Δωρεάν Μεταφορικά αφορούν αποκλειστικά online αγορές. 

Σημαντική σημείωση: για ογκώδης αποστολές σε παλέτα (όπως αποστολή παλέτας με πλακίδια χώρου) το κόστος της μεταφοράς επαφίεται στον πελάτη.

Τα αγαπημένα μου

Δεν υπάρχουν αγαπημένα προιόντα στην λίστα

favorite_border Αγαπημένα (0)