• -20%
  • Νέο
  • Πακέτο
ADBL Polishes Kit 1L Promo | danal.gr
search
  • ADBL Polishes Kit 1L Promo

ADBL Polishes Kit 1L Promo

Κωδικός: adbl-polishes-kit-1l
favorite_border
174,20 €
139,36 € Έκπτωση 20%
με ΦΠΑ
Promo kit με όλες τις αλοιφές της ADBL και δώρο 4 σφουγγάρια γυαλίσματος
Παράδοση 1 έως 3 ημέρες Ποσότητα
favorite_border Add to wishlist

Αυτό το πακέτο περιλαμβάνει

Η ADBL HARD CUT είναι μια εξαιρετικά ευέλικτη κοπτική αλοιφή γυαλίσματος με πρωτοποριακή σύνθεση. Επιτρέπει την αφαίρεση βαθιών γρατζουνιών από την επιφάνεια του χρώματος. Είναι μία καινοτόμα αλοιφή υψηλής ποιότητας, η οποία αντιμετωπίζει εύκολα την αμαύρωση από γυαλόχαρτο με διαβάθμιση P1000 – P1500. Το τελικό αποτέλεσμα της αφαίρεσης των γρατζουνιών και το επίπεδο γυαλάδας μπορούν να τροποποιηθούν επιλέγοντας τα σωστά σφουγγάρια και μηχανήματα που ταιριάζουν με τον τύπο του χρώματος. Η ADBL HARD CUT μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλους τους τύπους χρωμάτων τόσο αυθεντικά όσο και βαμμένα. Εκτός από πολύ καλή κοπτική ισχύ, αφήνει και λείο φινίρισμα.

H ADBL SUPER POLISH είναι μια μεσσαία αλοιφή γυαλίσματος, η οποία έχει σχεδιαστεί για να αφαιρεί μέτριες γρατσουνιές από τη επιφάνεια. Επιτρέπει την επίτευξη υψηλού επιπέδου γυαλάδας σε περίπτωση one step διόρθωση βαφής. Η αλοιφή αφαιρεί την αμαύρωση από το γυαλόχαρτο με διαβάθμιση P2000. Διαπρέπει στην αντιμετώπιση της αφαίρεσης μικρογρατζουνιών που προκύπτουν από το αυτόματο πλύσιμο αυτοκινήτων και την καθημερινή χρήση. Η ADBL SUPER POLISH έχει εξαιρετικές ιδιότητες φινιρίσματος αφήνοντας ένα εφέ σαν καθρέφτη στο χρώμα. Η water-based φόρμουλα της δεν περιέχει σιλικόνες, fillers και κεριά, γεγονός που έχει μεγάλη επίδραση στην αφαίρεση του υπολείμματος χρώματος καθώς και της σκόνης που δημιουργείται κατά την εργασία. Είναι η ιδανική επιλογή ως αλοιφή γυαλίσματος για διόρθωση βαφής πολλαπλών σταδίων ή για one step όταν χρησιμοποιείται με βαφές μέτριας σκληρότητας. H ADBL SUPER POLISH είναι μια γυαλιστική αλοιφή γενικής χρήσης, κατασκευασμένη για να λειτουργεί με έκκεντρο και περιστροφικό αλοιφαδόρο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με σφουγγάρια, γουνάκια ή μικροΐνες.

Η ADBL PERFECT FINISH είναι μία τελική αλοιφή γυαλίσματος η οποία αφήνει ένα κορυφαίας ποιότητας λαμπερό αποτέλεσμα. Υψηλής ποιότητας αλοιφή η οποία αφαιρεί ίχνη προγενέστερης στίλβωσης όπως: ολογράμματα, ελαφρά αμαύρωση, μικρές γρατσουνιές. Η water-based φόρμουλα της δεν περιέχει σιλικόνες, fillers και κεριά, γεγονός που έχει μεγάλη επίδραση στην αφαίρεση του υπολείμματος χρώματος καθώς και της σκόνης που δημιουργείται κατά την εργασία. Αφήνει ένα διαφανές φιλμ που καθιστά δυνατή την επιθεώρηση της τρέχουσας προόδου της εργασίας. Δουλεύει γρήγορα και δεν καλύπτει τις ατέλειες – τις αφαιρεί εντελώς. Προετοιμάζει την επιφάνεια του χρώματος για εφαρμογή επιστρώσεων και κεριών, αφήνοντας μια λεία επιφάνεια έτοιμη για προστασία. Το ευχάριστο της άρωμα θα κάνει άνετη ακόμα και τη μεγαλύτερη διάρκεια εργασίας. Η ADBL PERFECT FINISH είναι μια αλοιφή γυαλίσματος γενικής χρήσης, σχεδιασμένη να λειτουργεί σε όλους τους τύπους βαφής.

Γράψε την κριτική

ADBL Polishes Kit 1L Promo

Promo kit με όλες τις αλοιφές της ADBL και δώρο 4 σφουγγάρια γυαλίσματος

Γράψτε την κριτική σας

Συχνά αγοράζονται μαζί

  • ADBL Polishes Kit 1L Promo
  • +
  • FC 2000 Fine Cut 250ml
  • +
  • HC 4000 Heavy Cut 250ml
  • Τελική τιμή: 177,92 €
info Items available for pre-order  Show details
favorite_border Add to wishlist

Τα αγαπημένα μου

Δεν υπάρχουν αγαπημένα προιόντα στην λίστα

favorite_border Αγαπημένα (0)