Σε προσφορά

  • -6,90 €
  • Πακέτο

Kit συντήρηση κεραμικού

-
Κριτική 
62,80 € Έκπτωση 6,90 €
69,70 €

Αντί για 67,80 €

με ΦΠΑ

Το ιδανικό Kit για όσους θέλουν να διατηρήσουν την κεραμική επίστρωση που έχουν εφαρμόσει στο αυτοκίνητο τους.

Αυτό το πακέτο περιλαμβάνει

DS SCALE 1000ML αφαίρεση αλάτων
24,00 €
x 1
H2O COAT 1000ML κεραμικό κερί
25,90 €
x 1
Ενεργός Αφρός S2 FOAMY
17,90 €
x 1
Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
Ποσότητα

DS SCALE

Το DS είναι ένα νανο σαμπουάν με όξινο pH. Η καινοτόμος φόρμουλα δεσμεύει και εξαλείφει την πατίνα που δημιουργείται από τα υπολείμματα ασβεστόλιθου ή ρύπανσης από όξινη βροχή, επιτρέποντας στα προστατευτικά στρώματα που εφαρμόστηκαν προηγουμένως να παρατείνουν τη επίδρασή τους. Η μοναδική του συμπυκνωμένη φόρμουλα απολιπαίνει και καθαρίζει προετοιμάζοντας τις επιφάνειες για τη nano coating, στο γυαλί και στο αμάξωμα.

H20 COAT

Το H2O εξασφαλίζει μια άμεση υδροφοβικότητα αμέσως μετά τον καθαρισμό του αυτοκινήτου όταν είναι ακόμη υγρό, ακόμη και με σωλήνα εκτόξευσης αφρού για την ολοκλήρωση της επεξεργασίας “touchless” του μέσου χωρίς τη χρήση πανιών ή συσκευών εφαρμογής, εμποδίζοντας με τον τρόπο αυτό το σχηματισμό κύκλων ενώ διευκολύνει το στέγνωμα. Το H2O δημιουργεί ένα χημικό φράγμα στο χρώμα, τα πλαστικά μέρη, τα μεταλλικά φινιρίσματα, τις ζάντες και το γυαλί επεκτείνοντας την επίδραση των προστατευτικών στρωμάτων επικάλυψης και κεριού, ενώ χαρίζει λάμψη και μεταξένια αφή στις επιφάνειες. Τα ειδικά σωματίδια επεκτείνονται αυτόματα προσχωρώντας γρήγορα στην επιφάνεια προστατεύοντάς την από τους χημικούς παράγοντες “bird drop” καθιστώντας την υδροαπωθητική και εύκολη στο καθάρισμα.

S2 FOAMY

Το S2 είναι ένα σαμπουάν αφρού που περικλείει την πιο εξελιγμένη φόρμουλα που αναπτύχθηκε ποτέ, ο πρώτος ενεργός αφρός στον κόσμο για detailer για ένα βαθύ καθαρισμό με ένζυμα (δίπλωμα ευρεσιτεχνίας αριθ.14730984.3). Το S2 διασπά και την πιο επίμονη οργανική βρωμιά χάρη στα ένζυμα που μπορούν να ενεργούν περισσότερες φορές στα ίδια μόρια βρωμιάς του υποστρώματος (για παράδειγμα ένα στρώμα γης). Μια μειωμένη ποσότητα S2 διασφαλίζει μια αξιοσημείωτη καθαριστική δύναμη και έναν πραγματικά βαθύ καθαρισμό

* παρατείνοντας τα προστατευτικά στρώματα που έχουν εφαρμοστεί ή ακόμη που πρόκειται να εφαρμοστούν.

Γράψε την κριτική

Kit συντήρηση κεραμικού

Το ιδανικό Kit για όσους θέλουν να διατηρήσουν την κεραμική επίστρωση που έχουν εφαρμόσει στο αυτοκίνητο τους.

Write your review