• -3,60 €
  • Πακέτο
Ceramic Wash Kit | danal.gr
search
  • Ceramic Wash Kit

Ceramic Wash Kit

favorite_border
Κριτική 
76,00 €
72,40 € Έκπτωση 3,60 €

Αντί για 77,00 €

με ΦΠΑ
Πακέτο προϊόντων για κεραμικό πλύσιμο με προστασία διάρκειας 4 μηνών.
Παράδοση 1 έως 3 ημέρες Ποσότητα
favorite_border Add to wishlist

Αυτό το πακέτο περιλαμβάνει

Το SP1 είναι ένα καθαριστικό αφρού που περικλείει την πιο εξελιγμένη φόρμουλα που αναπτύχθηκε ποτέ, το πρώτο προϊόν πρόπλυσης στον κόσμο για detailer για ένα βαθύ καθαρισμό με ένζυμα (δίπλωμα ευρεσιτεχνίας αριθ.14730984.3). Το SP1 διασπά και την πιο επίμονη οργανική βρωμιά χάρη στα ένζυμα που μπορούν να ενεργούν περισσότερες φορές στα ίδια μόρια βρωμιάς του υποστρώματος (για παράδειγμα ένα στρώμα γης). Μια μειωμένη ποσότητα SP1 διασφαλίζει μια αξιοσημείωτη καθαριστική δύναμη και έναν πραγματικά βαθύ καθαρισμό * παρατείνοντας τα προστατευτικά στρώματα που έχουν εφαρμοστεί ή ακόμη που πρόκειται να εφαρμοστούν.

Η μοναδική του φόρμουλα εξαλείφει με ευκολία το traffic film, σκνίπες, λάδι και γράσο χωρίς μηχανική δράση και χωρίς να καταστρέφει τις επιφάνειες που έχουν υποβληθεί σε επεξεργασία επίστρωσης. Αν και έχει pH 11,50 εγγυάται ασφάλεια στα ευαίσθητα μέρη του αυτοκινήτου καθώς δεν περιέχει υδροξείδιο του νατρίου ενώ ταυτόχρονα χρησιμοποιεί επιφανειοδραστικά φυτικής προέλευσης που μειώνουν τις “stress cracking” των πλαστικών υλικών. Το μορφοποιημένο προϊόν είναι χωρίς φώσφορο, EDTA, NTA. *Σε σχέση με την έκδοση χωρίς ένζυμα.

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ: αραιώστε 20 ml προϊόντος σε 1lt νερό (1:50 - η αραίωση μπορεί να φθάσει έως και 1:100 για συχνά πλυσίματα), ψεκάστε σε ολόκληρο το αυτοκίνητο, περιμένετε από 1 έως 3 λεπτά και ξεπλύνετε με άφθονο υψηλής πίεσης νερό. Το προϊόν μπορεί επίσης να χρησιμοποιείται με ψεκαστήρα αφρού, αραίωση από 1:3 έως 1:9 για έναν έκτακτο καθαρισμό ή προαραιωμένο έως και 1:15 για συχνά πλυσίματα.  

Για έναν καθαρισμό από τις σκνίπες/κάτω μέρος του αυτοκινήτου ή έκτακτο: αραιώστε 40ml προϊόντος σε 1lt νερό (1:25). Για ζάντες/ελαστικά: αραιώστε από 70ml έως 200ml προϊόντος σε 1lt νερό (1:5-1:15).

Προφυλάξεις: μην εφαρμόζετε το προϊόν σε ζεστές επιφάνειες και μην το αφήνετε να στεγνώσει. 

ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ: 50 ml/ανά αυτοκίνητο.

Το S1 είναι ένα ουδέτερο σαμπουάν που περικλείει την πιο εξελιγμένη σύνθεση που έχει αναπτυχθεί ποτέ, το πρώτο σαμπουάν SiO στον κόσμο για detailer ενζύμων (δίπλωμα ευρεσιτεχνίας αριθ.14730984.3) που καθαρίζει σε βάθος, προστατεύει και παρατείνει τη ζωή του coating που εφαρμόστηκε προηγουμένως. Το S1 διασπά και την πιο επίμονη οργανική βρωμιά χάρη στα ένζυμα που μπορούν να ενεργούν περισσότερες φορές στα ίδια μόρια βρωμιάς του υποστρώματος (για παράδειγμα ένα στρώμα γης). Μια μειωμένη ποσότητα S1 διασφαλίζει μια αξιοσημείωτη καθαριστική δύναμη και έναν πραγματικά βαθύ καθαρισμό * παρατείνοντας τα προστατευτικά στρώματα που έχουν εφαρμοστεί ή ακόμη που πρόκειται να εφαρμοστούν.

Η μοναδική σύνθεσή του, με τις πιο πολύτιμες πρώτες ύλες που διατίθενται προσκολλάται στην επιφάνεια προστατεύοντάς την από τους αλκαλικούς παράγοντες, “bird drop” και δημιουργώντας φανταστικά αποτελέσματα beading (μικρών και κανονικών σταγόνων νερού) και sheeting (ολίσθησης του νερού) έως και 4 μήνες. 

*Σε σχέση με την έκδοση χωρίς ένζυμα.

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ: 

Ανακινήστε πριν από τη χρήση. αραιώστε 10-20ml προϊόντος σε 1lt νερό (1:50-1:80), ψεκάστε σε όλο το αυτοκίνητο και περάστε με ένα γάντι υψηλής ποιότητας Fra-Ber. Ξεπλύνετε με άφθονο νερό. Το S1 μπορεί να χρησιμοποιείται ακόμη και με σωλήνα εκτόξευσης αραιωμένου αφρού 1:3.

Για τη συντήρηση των σφραγιστικών ή του coating: αραιώστε 7-10ml προϊόντος σε 1lt νερό (1:80-1:150).

Για τη μέγιστη υδροφοβικότητα: χύστε μερικές σταγόνες στο υγρό γάντι και απλώστε το στο βρεγμένο όχημα.

Ξεπλύνετε. Η μέγιστη προστασία επιτυγχάνεται 7 ώρες μετά την εφαρμογή.

Προφυλάξεις: μην εφαρμόζετε το προϊόν σε ζεστές επιφάνειες και μην το αφήνετε να στεγνώσει.

ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ: 15-20 ml/ανά αυτοκίνητο

Γράψε την κριτική

Ceramic Wash Kit

Πακέτο προϊόντων για κεραμικό πλύσιμο με προστασία διάρκειας 4 μηνών. 

Γράψτε την κριτική σας

Τα αγαπημένα μου

Δεν υπάρχουν αγαπημένα προιόντα στην λίστα

favorite_border Αγαπημένα (0)