Σε προσφορά

Προσφορές keyboard_arrow_right
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ DETAILING ?

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ DETAILING ?

Posted by        Μάι 28, 2020     fra-ber     0 Comments

Τι είναι τελικά το Detailing ;

Όταν μιλάμε για detailing μιλάμε για εμβάθυνση στη λεπτομέρεια , μιλάμε για μία διαδικασία με βήματα που το ένα διαδέχεται το άλλο προκειμένου να επιτευχθεί το άριστο αποτέλεσμα. Αφορά το πλύσιμο , το γυάλισμα και τη διατήρηση τόσο των εσωτερικών όσο και των εξωτερικών επιφανειών των οχημάτων.

Μέταλλο , ύφασμα , ξύλο , δέρμα , πλαστικό και καουτσούκ. Κάθε ένα υλικό ξεχωριστά υπόκειται σε ακριβείς διαδικασίες με εξειδικευμένα προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας ειδικά σχεδιασμένα να παρέχουν εξαιρετικά αποτελέσματα.

Τι σημαίνει για μας το Detailing ;

Για μας το detailing αποτελεί συνώνυμο της υψηλής απόδοσης και των βέλτιστων αποτελεσμάτων στον ελάχιστο δυνατό χρόνο. Για το λόγο αυτό παρέχουμε στους πελάτες μας τη νέα γραμμή Detailing της Fra-Ber , InnovaCar , μία γραμμή που προσφέρει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων νέας τεχνολογίας και υψηλών προδιαγραφών.

ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΟΥ DETAILING

Οι τεχνικές , ο εξοπλισμός και οι χρησιμοποιούμενες ποσότητες προϊόντων μπορεί να διαφέρουν από όχημα σε όχημα ωστόσο το μόνο που παραμένει ακλόνητο είναι η διαδικασία των 5 βημάτων.

1. ΠΛΥΣΙΜΟ

Το πρώτο βήμα περιλαμβάνει τον καθαρισμό των εξωτερικών και εσωτερικών επιφανειών με σκοπό την εξάλειψη των υπολειμμάτων. Καμία επιφάνεια δεν πρέπει να ξεχαστεί προκειμένου να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες για να προχωρήσουμε στα επόμενα βήματα.

2. ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ

Παρόλο που συχνά αμελείται , η απολύμανση αποτελεί ίσως και το πιο σημαντικό βήμα στην διαδικασία του detailing καθώς εξασφαλίζει την άριστη απόδοση και διάρκεια των προϊόντων που θα χρησιμοποιηθούν στη συνέχεια. Κύριος σκοπός της είναι η εξάλειψη υπολειμμάτων όπως ρητίνες , σίδηρο , πίσσα , κόλλα και άλατα που η πρώτη φάση της πλύσης δεν μπορούσε να εξαλείψει.

3. ΓΥΑΛΙΣΜΑ

Συχνά βλέπουμε σε οχήματα ραβδώσεις , ολογράμματα και σημάδια παρόλο που έχουν ήδη γυαλιστεί. Πολλοί μπορεί να πιστεύουν ότι αυτό είναι αναπόφευκτο όμως αυτό απέχει πολύ από την αλήθεια. Το μόνο που χρειάζεται για την αποφυγή τους είναι η χρήση σωστών τεχνικών σε συνδυασμό με τα κατάλληλα προϊόντα.

Το γυάλισμα δεν μας εξασφαλίζει μόνο την αφαίρεση της οξείδωσης και των γρατζουνιών αλλά και την δημιουργία τέλειων , λείων και λαμπερών επιφανειών.

Προσοχή! Αν το βήμα αυτό δεν εκτελεστεί άρτια και με τις σωστές τεχνικές ακόμα και τα καλύτερα προϊόντα νανοτεχνολογίας δεν θα φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

4. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Όσο καλή δουλειά και αν γίνει στις εσωτερικές και εξωτερικές επιφάνειες , το αποτέλεσμα θα είναι περιορισμένης διάρκειας εάν δεν προστατευθεί. Η προστατευτική αγωγή που θα επιλέξουμε εξαρτάται από τους στόχους μας για διάρκεια και λάμψη και αποτελεί σημαντικό παράγοντα για το επόμενο βήμα της διατήρησης.

5. ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ

Το όχημα σας είναι έτοιμο. Ωστόσο πόσο θα κρατήσουν τα βέλτιστα αποτελέσματα του detailing; Η διατήρηση των μέγιστων αποτελεσμάτων είναι θέμα μερικών ακόμα απλών και γρήγορων κινήσεων με τα κατάλληλα προϊόντα.