Σε προσφορά

Προσφορές keyboard_arrow_right

SC3 GLASS SEALANT 100ML

79296
Κριτική 
20,50 €
με ΦΠΑ

Υδροφοβικό τζαμιών

Packaging
Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
Ποσότητα

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΥΔΡΟΑΠΩΘΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ

Το SC3 είναι ένα καινοτόμο σύστημα σφράγισης που δημιουργεί μια υδρο και ελαιο απωθητική επίστρωση για κρύσταλλα και παρμπρίζ, μειώνοντας επίσης την εναπόθεση της βρωμιάς και το σχηματισμό ασβεστόλιθου, συμβάλλοντας στην καλύτερη οδική ορατότητα.

Η εφαρμογή του SC3 είναι απλή: με μία μόνο χρήση το υδροφοβικό του φιλμ είναι ανθεκτικό στις επανειλημμένες πλύσεις και στα υγρά υαλοκαθαριστήρων με βάση το αλκόολ.

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ: απολυμάνετε το γυαλί από τον ασβεστόλιθο χρησιμοποιώντας DS με τη βοήθεια ενός clay bar, στις πιο σοβαρές περιπτώσεις χρησιμοποιήστε ένα στιλβωτικό για γυαλί.

Σε περίπτωση παρουσίας κεριού για πλυντήρια αυτοκινήτων καθαρίστε με D2. Εφαρμόστε SC3 με ομοιόμορφο τρόπο σε ολόκληρη τη στεγνή επιφάνεια και απλώστε χρησιμοποιώντας ένα πανί από ίνες πολυεστέρα «microsuede» πρώτα με κάθετες και στη συνέχεια με οριζόντιες κινήσεις. Περιμένετε 1 λεπτό και ξαναπεράστε με ένα στεγνό πανί μικροϊνών μέχρι να εξαλειφθούν όλες οι ραβδώσεις.  Μπορείτε να εφαρμόσετε εκ νέου ένα άλλο στρώμα μετά από 20 λεπτά για να ενισχύσετε το αποτέλεσμα.

Το προϊόν καθίσταται πλήρως ενεργό μετά από 7 ώρες.

ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ: 30/ml ανά αυτοκίνητο.

Χαρακτηριστικά

Συσκευασία
100 ML

Γράψε την κριτική

SC3 GLASS SEALANT 100ML

Υδροφοβικό τζαμιών

Write your review

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: