Σε προσφορά

Προσφορές keyboard_arrow_right
  • -2,00 €

H2O COAT 1000ML

79303
Κριτική 
23,90 € Έκπτωση 2,00 €
25,90 €
με ΦΠΑ

Υδροφοβικό κερί

Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
Ποσότητα

ΚΕΡΑΜΙΚΟ ΥΔΡΟΦΟΒΙΚΟ ΚΕΡΙ 

Το H2O εξασφαλίζει μια άμεση υδροφοβικότητα αμέσως μετά τον καθαρισμό του αυτοκινήτου όταν είναι ακόμη υγρό, ακόμη και με σωλήνα εκτόξευσης αφρού για την ολοκλήρωση της επεξεργασίας “touchless” του μέσου χωρίς τη χρήση πανιών ή συσκευών εφαρμογής, εμποδίζοντας με τον τρόπο αυτό το σχηματισμό κύκλων ενώ διευκολύνει το στέγνωμα. Το H2O δημιουργεί ένα χημικό φράγμα στο χρώμα, τα πλαστικά μέρη, τα μεταλλικά φινιρίσματα, τις ζάντες και το γυαλί επεκτείνοντας την επίδραση των προστατευτικών στρωμάτων επικάλυψης και κεριού, ενώ χαρίζει λάμψη και μεταξένια αφή στις επιφάνειες. Τα ειδικά σωματίδια επεκτείνονται αυτόματα προσχωρώντας γρήγορα στην επιφάνεια προστατεύοντάς την από τους χημικούς παράγοντες “bird drop” καθιστώντας την υδροαπωθητική και εύκολη στο καθάρισμα.

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ 100ML: Ανακινήστε πριν από τη χρήση. αφού πλύνετε και απολυμάνετε, ενώ το αυτοκίνητο είναι ακόμη υγρό, ψεκάστε από κάτω προς τα επάνω από μια απόσταση 60cm για να έχετε ένα ευρείας κλίμακας ψεκασμό. Προαιρετικά, για αυτοκίνητα που έχουν ήδη υποβληθεί σε επεξεργασία, αραιώστε εκ των προτέρων 1:1 (ένα μέρος προϊόντος και ένα νερό. Ξεπλύνετε το αυτοκίνητο και στη συνέχεια στεγνώστε με αέρα ή με ένα πανί μικροϊνών.

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ 1000ML: Ανακινήστε πριν από τη χρήση. αφού πλύνετε και απολυμάνετε, ενώ το αυτοκίνητο είναι ακόμη υγρό, ψεκάστε από κάτω προς τα επάνω από μια απόσταση 60cm για να έχετε ένα ευρείας κλίμακας ψεκασμό. Το καλοκαίρι, αραιώστε 1:1 και για αυτοκίνητο που έχει ήδη υποστεί επεξεργασία αραιώστε 1:3 (1 μέρος προϊόντος και 3 νερό). Ξεπλύνετε το αυτοκίνητο και στη συνέχεια στεγνώστε με αέρα ή με ένα πανί μικροϊνών. Προφυλάξεις: μην αφήνετε το προϊόν να στεγνώσει στην επιφάνεια και πιθανώς επεξεργαστείτε ένα πάνελ κάθε φορά, αν το χρησιμοποιείτε καθαρό.

Συνδυασμοί χρήσης: μετά το H2O μπορείτε να χρησιμοποιήσετε W1 διότι τα προστατευτικά Fra-Ber χρησιμοποιούν την ίδια τεχνολογία νανοτεχολογίας.

ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ: 80 ml/ανά αυτοκίνητο.

Χαρακτηριστικά

Συσκευασία
1000 ML

Γράψε την κριτική

H2O COAT 1000ML

Υδροφοβικό κερί

Write your review

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: