Σε προσφορά

Προσφορές keyboard_arrow_right
  • -1,90 €

DS SCALE 1000ML

79290
Κριτική 
24,00 € Έκπτωση 1,90 €
25,90 €
με ΦΠΑ

Σαμπουάν για άλατα

Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
Ποσότητα

ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΑΣΒΕΣΤΩΣΗΣ

Το DS είναι ένα νανο σαμπουάν με όξινο pH. Η καινοτόμος φόρμουλα δεσμεύει και εξαλείφει την πατίνα που δημιουργείται από τα υπολείμματα ασβεστόλιθου ή ρύπανσης από όξινη βροχή, επιτρέποντας στα προστατευτικά στρώματα που εφαρμόστηκαν προηγουμένως να παρατείνουν τη επίδρασή τους. Η μοναδική του συμπυκνωμένη φόρμουλα απολιπαίνει και καθαρίζει προετοιμάζοντας τις επιφάνειες για τη nano coating, στο γυαλί και στο αμάξωμα.

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ:

Για τη διατήρηση ή ως σαμπουάν αφρού: αραιώστε 20ml προϊόντος κάθε 1lt νερό (1:50), ψεκάστε ολόκληρο το αυτοκίνητο, πλύνετε με ένα γάντι υψηλής ποιότητας Fra-Ber, περιμένετε από 1 έως 3 λεπτά και ξεπλύνετε με άφθονο νερό. Το προϊόν μπορεί επίσης να χρησιμοποιείται καθαρό ή αραιωμένο εκ των προτέρων 1:3 με ψεκαστήρα αφρού. Σας συνιστούμε να το εφαρμόζετε κάθε 3 κύκλους πλυσίματος για να καθαρίσετε την επιφάνεια.

Για την έκτακτη απολύμανση ή την όξινη βροχή: χρησιμοποιήστε καθαρό ή αραιωμένο 200ml προϊόντος κάθε 1lt (1:5), ένα βρεγμένο πάνελ κάθε φορά, χρησιμοποιώντας ένα γάντι ή ένα δίσκο από βαμβάκι. Ξεπλύνετε.

Προφυλάξεις: μην εφαρμόζετε το προϊόν σε ζεστές επιφάνειες και μην το αφήνετε να στεγνώσει ή να παραμείνει για πολύ στο γυαλί ή στις άλλες επιφάνειες.

ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ:

20 ml/ανά αυτοκίνητο για συντήρηση.

15 ml/ανά πάνελ (έκτακτη απολύμανση)

Χαρακτηριστικά

Συσκευασία
1000 ML

Γράψε την κριτική

DS SCALE 1000ML

Σαμπουάν για άλατα

Write your review

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: