ΓΙΑΤΙ FRA-BER ?


Customized Προϊόντα 

Η FRA-BER προσφέρει μία τεράστια γκάμα προϊόντων ικανή να καλύψει τις ανάγκες κάθε επαγγελματία. Συγκεκριμένα, κάθε κατηγορία προϊόντων αποτελείται απο δεκάδες προτάσεις προϊόντων με διαφορετικά χαρακτηριστικά και ιδιότητες. Έτσι στη DANAL έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε παραπάνω απο μία επιλογές στους πελάτες μας για κάθε κατηγορία προϊόντος εξασφαλίζοντας έτσι την κάλυψη των διαφορετικών αναγκών τους. 

Εξέλιξη

Η εξέλιξη αποτελεί έναν από τους καλύτερους συμμάχους της FRA-BER. Για το λόγο αυτό , δίνει μεγάλη βαρύτητα και επενδύει στο τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης που διαθέτει βελτιώνοντας συνεχώς τις φόρμουλες των καθαριστικών προϊόντων της. Ταυτόχρονα, ακολουθώντας πάντα πιστά τις τελευταίες εξελίξεις στον κλάδο και την τεχνολογία , επενδύει χρόνο και προσπάθεια στην ανέυρεση νέων καινοτόμων προϊόντων.Καινοτομία

Από την ίδρυση της , η FRA-BER είχε ως στόχο τη διαφοροποίηση από τους ανταγωνιστές της και ο τρόπος με τον οποίο έφερε και φένρει εις πέρας τον στόχο αυτό ειναι η καινοτομία. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η σειρά Evo Enzymes καθώς και η Detailing σειρά Innovacar με ενεργά ένζυμα. Η παγκόσμια αυτή καινοτομία της FRA-BER η οποία είναι κατοχυρωμένη με πατέντα ευρεσιτεχνίας κατάφερε να οδηγήσει στη δημιουργία καθαριστικών προϊόντων υψηλών προδιαγραφών από φυτικά συστατικά.


Αν λοιπόν και εσύ ενστερνίζεσαι το όραμα μας για συνεχή εξέλιξη , καινοτομία και ποιοτικά προϊόντα υψηλών προδιαγραφών δεν έχεις παρα να επικοινωνήσεις μαζί μας! 

 

Ζητούνται αντιπρόσωποι να καλύψουν τις ανάγκες της αγοράς σε κενές περιοχές του δικτύου μας στην Ελλάδα!

Τα αγαπημένα μου

Δεν υπάρχουν αγαπημένα προιόντα στην λίστα

favorite_border Αγαπημένα (0)