Σε προσφορά

Προσφορές keyboard_arrow_right
  • -5,50 €
  • Πακέτο

Kit πλυσίματος

-
Κριτική 
46,00 € Έκπτωση 5,50 €
51,50 €
με ΦΠΑ

Kit πλήρους πλυσίματος με SP1 Prewash, S2 Foamy και γάντι Micron Wash Mitt

Αυτό το πακέτο περιλαμβάνει

S2 FOAMY
0,00 €
x 1
SP1 PREWASH 1000ML Συσκευασία-1000 ML
19,50 €
x 1
MICRON WASH MITT
14,50 €
x 1
Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
Ποσότητα

Το SP1 είναι ένα καθαριστικό αφρού που περικλείει την πιο εξελιγμένη φόρμουλα που αναπτύχθηκε ποτέ, το πρώτο προϊόν πρόπλυσης στον κόσμο για detailer για ένα βαθύ καθαρισμό με ένζυμα (δίπλωμα ευρεσιτεχνίας αριθ.14730984.3). Το SP1 διασπά και την πιο επίμονη οργανική βρωμιά χάρη στα ένζυμα που μπορούν να ενεργούν περισσότερες φορές στα ίδια μόρια βρωμιάς του υποστρώματος (για παράδειγμα ένα στρώμα γης). Μια μειωμένη ποσότητα SP1 διασφαλίζει μια αξιοσημείωτη καθαριστική δύναμη και έναν πραγματικά βαθύ καθαρισμό * παρατείνοντας τα προστατευτικά στρώματα που έχουν εφαρμοστεί ή ακόμη που πρόκειται να εφαρμοστούν.

Η μοναδική του φόρμουλα εξαλείφει με ευκολία το traffic film, σκνίπες, λάδι και γράσο χωρίς μηχανική δράση και χωρίς να καταστρέφει τις επιφάνειες που έχουν υποβληθεί σε επεξεργασία επίστρωσης. Αν και έχει pH 11,50 εγγυάται ασφάλεια στα ευαίσθητα μέρη του αυτοκινήτου καθώς δεν περιέχει υδροξείδιο του νατρίου ενώ ταυτόχρονα χρησιμοποιεί επιφανειοδραστικά φυτικής προέλευσης που μειώνουν τις “stress cracking” των πλαστικών υλικών. Το μορφοποιημένο προϊόν είναι χωρίς φώσφορο, EDTA, NTA. *Σε σχέση με την έκδοση χωρίς ένζυμα.

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ: αραιώστε 20 ml προϊόντος σε 1lt νερό (1:50 - η αραίωση μπορεί να φθάσει έως και 1:100 για συχνά πλυσίματα), ψεκάστε σε ολόκληρο το αυτοκίνητο, περιμένετε από 1 έως 3 λεπτά και ξεπλύνετε με άφθονο υψηλής πίεσης νερό. Το προϊόν μπορεί επίσης να χρησιμοποιείται με ψεκαστήρα αφρού, αραίωση από 1:3 έως 1:9 για έναν έκτακτο καθαρισμό ή προαραιωμένο έως και 1:15 για συχνά πλυσίματα.  

Για έναν καθαρισμό από τις σκνίπες/κάτω μέρος του αυτοκινήτου ή έκτακτο: αραιώστε 40ml προϊόντος σε 1lt νερό (1:25). Για ζάντες/ελαστικά: αραιώστε από 70ml έως 200ml προϊόντος σε 1lt νερό (1:5-1:15).

Προφυλάξεις: μην εφαρμόζετε το προϊόν σε ζεστές επιφάνειες και μην το αφήνετε να στεγνώσει. 

ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ: 50 ml/ανά αυτοκίνητο.

Το S2 είναι ένα σαμπουάν αφρού που περικλείει την πιο εξελιγμένη φόρμουλα που αναπτύχθηκε ποτέ, ο πρώτος ενεργός αφρός στον κόσμο για detailer για ένα βαθύ καθαρισμό με ένζυμα (δίπλωμα ευρεσιτεχνίας αριθ.14730984.3). Το S2 διασπά και την πιο επίμονη οργανική βρωμιά χάρη στα ένζυμα που μπορούν να ενεργούν περισσότερες φορές στα ίδια μόρια βρωμιάς του υποστρώματος (για παράδειγμα ένα στρώμα γης). Μια μειωμένη ποσότητα S2 διασφαλίζει μια αξιοσημείωτη καθαριστική δύναμη και έναν πραγματικά βαθύ καθαρισμό

* παρατείνοντας τα προστατευτικά στρώματα που έχουν εφαρμοστεί ή ακόμη που πρόκειται να εφαρμοστούν.

Η μοναδική ουδέτερη φόρμουλά του δημιουργεί έναν αφρό που προσκολλάται στο αμάξωμα, εξαλείφοντας εύκολα βρωμιά και οδική ρύπανση χωρίς να καταστρέφει τις επιφάνειες που έχουν υποστεί επεξεργασία με coating. Το S2 εγγυάται ασφάλεια στα ευαίσθητα μέρη του αυτοκινήτου καθώς δεν περιέχει υδροξείδιο του νατρίου ενώ ταυτόχρονα χρησιμοποιεί επιφανειοδραστικά φυτικής προέλευσης για τη μείωση των “stress cracking” των πλαστικών υλικών. Το μορφοποιημένο προϊόν είναι χωρίς φώσφορο, EDTA, NTA.

*Σε σχέση με την έκδοση χωρίς ένζυμα.

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ: αραιώστε 20ml – 40ml προϊόντος για κάθε 1 lt νερό (1:25 – 1:50 - η αραίωση μπορεί να φθάσει σε 1:500 για συχνές πλύσεις), πλύνετε με ένα γάντι υψηλής ποιότητας Fra-Ber και ξεπλύνετε με άφθονο νερό.

Σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε τη μέθοδο των δύο κουβάδων.

Το S2 χρησιμοποιείται με σωλήνα εκτόξευσης αφρού: αραιωμένο 1:12 (1 μέρος προϊόντος και 12 νερό) για έναν έκτακτο καθαρισμό ή 1:25-1:50 για συχνά πλυσίματα.

Το S2 χρησιμοποιείται ως πρόπλυση για την εβδομαδιαία βρωμιά, αραιώστε το καθαρό σε 1:20 (50ml σε 1lt νερό).

Προφυλάξεις: μην εφαρμόζετε το προϊόν σε ζεστές επιφάνειες και μην το αφήνετε να στεγνώσει.

ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ: 20 ml/ανά αυτοκίνητο

Γράψε την κριτική

Kit πλυσίματος

Kit πλήρους πλυσίματος με SP1 Prewash, S2 Foamy και γάντι Micron Wash Mitt

Write your review