Σε προσφορά

Προσφορές keyboard_arrow_right

X2 FABRICS&LEATHER 500ML

79407
Κριτική 
19,50 €
με ΦΠΑ

Καθαριστικό για ύφασμα και δέρμα

Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
Ποσότητα

Το X2 είναι ένα πολλαπλής χρήσης γρήγορο και αποτελεσματικό προϊόν καθαρισμού όταν χρειάζεται ένας ενεργητικός καθαρισμός του δέρματος και του υφάσματος των οχημάτων χωρίς να τα καταστρέφει. Η μοναδική του σύνθεση αναδημιουργεί ένα λιπιδικό στρώμα φυτικής προέλευσης παρόμοιο  με εκείνο του δέρματος, χαρίζοντας στον οδηγό μια αίσθηση απαλότητας με το επεξεργασμένο κάθισμα. Το X2 έχει μια ισχυρή επίδραση κατά των οσμών και μια δράση ενυδάτωσης που προλαμβάνει το σχηματισμό των δυσάρεστων οσμών και διατηρεί το αρχικό φινίρισμα του δέρματος και του υφάσματος.

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ

Έκτακτος καθαρισμός: αφαιρεί τη σκόνη και τη βρωμιά. Εφαρμόστε το προϊόν απευθείας στην επιφάνεια με ομοιόμορφο τρόπο, περάστε ένα πινέλο με μαλακές τρίχες μέχρι να σχηματιστεί αφρός και σε κάθε περίπτωση χρησιμοποιήστε μια βούρτσα για να αφαιρέσετε την πιο επίμονη βρωμιά. Περάστε ένα μαλακό υγρό πανί μικροϊνών για να αφαιρέσετε το προϊόν. 

Τακτικός καθαρισμός: αραιώστε το προϊόν 1:1 ψεκάζοντας απευθείας στην επιφάνεια και στη συνέχεια περάστε πρώτα με ένα υγρό και κατόπιν με ένα στεγνό πανί μικροϊνών. Για να προστατέψετε τις επεξεργασμένες επιφάνειες διατηρώντας τες αδιάβροχες και ελαστικές, μειώνοντας τον κίνδυνο σκασίματος, χρησιμοποιήστε το συγκεκριμένο προϊόν SC2 Dressing για το δέρμα ή/και SC4 tex coat.

ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ: 100 ml/ανά αυτοκίνητο.

Χαρακτηριστικά

Συσκευασία
500 ML

Γράψε την κριτική

X2 FABRICS&LEATHER 500ML

Καθαριστικό για ύφασμα και δέρμα

Write your review

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: