Σε προσφορά

Προσφορές keyboard_arrow_right
  • -10%

N0 ODORS 500ML

79415
Κριτική 
13,05 € Έκπτωση 10%
14,50 €
με ΦΠΑ

Εξαλείφει κακές οσμές

Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
Ποσότητα

Το N0 είναι ένα προϊόν επεξεργασίας για τη γρήγορη και αποτελεσματική αφαίρεση των ενζύμων, ειδικά σχεδιασμένο για την εξάλειψη της οσμής των τροφών, καπνού, ούρων, ζώων, κλπ. Επίσης είναι ένα προϊόν απαραίτητο για κάθε πλύσιμο μετά τη φάση του καθαρισμού των εσωτερικών χώρων και των ταπέτων για την πρόληψη του σχηματισμού των δυσάρεστων οσμών που δημιουργούνται από το νερό ή την υγρασία. Η μοναδική του τεχνολογία, χάρη και στα ένζυμα, διασπά τα οργανικά υπολείμματα που προκαλούν τις δυσάρεστες οσμές ενώ τα ειδικά του μόρια "ενεργοποιούνται εκ νέου" υπό την παρουσία υγρασίας δίνοντας την αίσθηση ενός συνεχώς απολυμασμένου περιβάλλοντος.

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ: οι οσμές φωλιάζουν αρχικά στο ύφασμα, για το λόγο αυτό συνιστούμε να το ψεκάζετε κυρίως σε χαλάκια, μοκέτες και υφάσματα. Ψεκάστε με ομοιόμορφο τρόπο χωρίς να προκαλέσετε κορεσμό στο ύφασμα, αφήστε το προϊόν να διεισδύσει χωρίς να το επεξεργαστείτε με βούρτσες ή πανιά και περιμένετε να στεγνώσει. Για επίμονες οσμές σας συνιστούμε να εκτελέσετε μια δεύτερη εφαρμογή μετά το στέγνωμα της επιφάνειας. Σε περίπτωση επέμβασης σε σκληρές επιφάνειες όπως πλαστικό σας συνιστούμε να το ψεκάσετε και να ξαναπεράσετε με ένα πανί. 

Έκτακτος καθαρισμός: Αν υπάρχουν οσμές όπως για παράδειγμα γάλα ή ούρα, τα οποία έχουν απορροφηθεί από το ύφασμα, δώστε ιδιαίτερη προσοχή αφήνοντας το προϊόν να διεισδύσει πλήρως και ομοιόμορφα στο ύφασμα, ξαναπεράστε με ένα υγρό πανί μετά από 5 λεπτά.

ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ: 40ml.

Χαρακτηριστικά

Συσκευασία
500 ML

Γράψε την κριτική

N0 ODORS 500ML

Εξαλείφει κακές οσμές

Write your review

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: