• Νέο
  • Νέο

S1 WASH&COAT

Κωδικός danal.gr: 79285

14,25 €
με ΦΠΑ

ALL IN ONE: ΣΦΡΑΓΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΜΕ ΕΝΖΥΜΑ.

Packaging
Ποσότητα

Το S1 είναι ένα ουδέτερο σαμπουάν που περικλείει την πιο εξελιγμένη σύνθεση που έχει αναπτυχθεί ποτέ, το πρώτο σαμπουάν SiO στον κόσμο για detailer ενζύμων (δίπλωμα ευρεσιτεχνίας αριθ.14730984.3) που καθαρίζει σε βάθος, προστατεύει και παρατείνει τη ζωή του coating που εφαρμόστηκε προηγουμένως. Το S1 διασπά και την πιο επίμονη οργανική βρωμιά χάρη στα ένζυμα που μπορούν να ενεργούν περισσότερες φορές στα ίδια μόρια βρωμιάς του υποστρώματος (για παράδειγμα ένα στρώμα γης). Μια μειωμένη ποσότητα S1 διασφαλίζει μια αξιοσημείωτη καθαριστική δύναμη και έναν πραγματικά βαθύ καθαρισμό * παρατείνοντας τα προστατευτικά στρώματα που έχουν εφαρμοστεί ή ακόμη που πρόκειται να εφαρμοστούν.

Η μοναδική σύνθεσή του, με τις πιο πολύτιμες πρώτες ύλες που διατίθενται προσκολλάται στην επιφάνεια προστατεύοντάς την από τους αλκαλικούς παράγοντες, “bird drop” και δημιουργώντας φανταστικά αποτελέσματα beading (μικρών και κανονικών σταγόνων νερού) και sheeting (ολίσθησης του νερού) έως και 4 μήνες. 

*Σε σχέση με την έκδοση χωρίς ένζυμα.

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ: 

Ανακινήστε πριν από τη χρήση. αραιώστε 10-20ml προϊόντος σε 1lt νερό (1:50-1:80), ψεκάστε σε όλο το αυτοκίνητο και περάστε με ένα γάντι υψηλής ποιότητας Fra-Ber. Ξεπλύνετε με άφθονο νερό. Το S1 μπορεί να χρησιμοποιείται ακόμη και με σωλήνα εκτόξευσης αραιωμένου αφρού 1:3.

Για τη συντήρηση των σφραγιστικών ή του coating: αραιώστε 7-10ml προϊόντος σε 1lt νερό (1:80-1:150).

Για τη μέγιστη υδροφοβικότητα: χύστε μερικές σταγόνες στο υγρό γάντι και απλώστε το στο βρεγμένο όχημα.

Ξεπλύνετε. Η μέγιστη προστασία επιτυγχάνεται 7 ώρες μετά την εφαρμογή.

Προφυλάξεις: μην εφαρμόζετε το προϊόν σε ζεστές επιφάνειες και μην το αφήνετε να στεγνώσει.

ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ: 15-20 ml/ανά αυτοκίνητο

79285

Χαρακτηριστικά

Συσκευασία
100 ML
1000 ML

Ειδικοί αριθμοί αναφοράς

11 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: